фитнес добавки за всеки ден
Национален телефон

*Безплатна доставка за поръчки над 70лв.

За нас

Фирма ,,Супплемент“ ЕООД е създадена е 2015г. с домейн fitnesdobavki.net


2015 година

Началото си fitnesdobavki.net поставя в малко помещение, състоящо се от 20 кв.м. Предлагайки на клиентите си най-добрите цени на пазара и бързо обслужване. Fitnesdobavki.net бързо набира последователи. Ние сме първият онлайн магазин в България по това време който е с 100% складова наличност на продуктите и показва техния срок на годност. Това дава един добър старт, който следваме неизменно в годините

2016 година

През 2016г. fitnesdobavki.net се премества в помещение от 60 кв.м. и започва внос от чужбина директно от производители на няколко бранда.

2017 година

През 2017г. fitnesdobavki.net се премества във складовото помещение от 120 кв.м. и фирмата създава международен интернет магазин за Европейските държави, като отново се придържа към политиката си нa 100% складова наличност и видими срокове на годност.

2019 година

През 2019г. fitnesdobavki.net разширява търговският обект на 360 кв.м. във което се помещава и в момента. Fitnesdobavki.net спазва всички изисквания на БАБХ за правилно съхранение на стоката.

Фирмата извършва търговия на едро и дребно с хранителни добавки. Вносител е на повечето от продуктите,които предлагаме в нашия интернет магазина. Екипът се състои от четири човека,които се стремят да дадат на клиентите добро и бързо обслужване, качествени хранителни добавки и разбира се най-добрите цени.

Ние ви предлагаме:

  • Бърза и безопасна доставка.
  • Бързо и сигурно обслужване
  • Удобни начини на плащане.
  • Най -добрите цени на пазара. Гарантирано!
  • 100% складова наличност
  • Видими срокове на годност


Fitnesdobavki.net предлага отлично обслужване и осигурява бърза и безопасна доставка в целия ЕС. Нашите опитни мениджъри по продажбите са щастливи да ви предоставят цялата информация и съвети, от които се нуждаете. Предоставянето на най - доброто обслужване и най - търсените продукти е наш основен приоритет.

Гарантирани оригинални продукти

Нашият склад разполага с всички основни марки в спортното хранене и имаме европейско право на дистрибуция за всички марки, рекламирани на нашия уеб сайт. Всички продукти се доставят от партньори, които познаваме и имаме доверие и с повечето от тях работим дълги години.

Ние сме тук, за да ви помогнем
Свържете се с нас при възникнали въпроси или проблеми
Национален телефон
Емейл адрес
Как да поръчам
Общи условия
Моят профил
Допълнения
Информация

sales@fitnesdobavki.net

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС

Упражни правата си!