фитнес добавки за всеки ден
Национален телефон

За нас

Фирма ,,Супплемент“ЕООД  е създадена е 2015г.

Началото си поставя в малко помещение,състоящо се от 20 кв.м. Предлага на клиентите си най-добрите цени на пазара,бързо обслужване,качествени продукти и това допринася за развитието и.

През 2016г.се мести в помещение от 60 кв.м. и започва внос от чужбина директно от производители на различни брандове.

През 2017г. се премества във складовото помещение от 120 кв.м. и фирмата създава и международен интернет магазин за Европейските държави,като отново се предържа към политиката си да бъде с най-конкурентните цени на пазара,да предлага разнообразие от брандове и доставката до клиента да бъде бърза.

През 2019г.фирма ,,Супплемент“ЕООД разширява търговският обект на 360кв.м.във което се помищава и в момента.Фирмата спазва повсички изисвания на БАБХ за правилно съхранение на стоката.

Фирмата извършва търговия на едро и дребно с хранителни добавки.Вносител е на повечето от продуктите,които предлага в интернет магазина си. Екипът се състои от четири човека,които се стремят да дадат на клиентите добро и бързо обслужване,качествени хранителни добавки и разбира се най-добрите цени.

Ние ви предлагаме:

-Бърза и безопасна доставка.
-Удобни начини на плащане.
-Лична подкрепа.
-Най -добрите цени на пазара. Гарантирано!
-Най -търсените продукти на пазара.
-Бързо и сигурно обслужване

,,Супплемент“ЕООД предлага отлично обслужване и осигурява бърза и безопасна доставка в целия ЕС. Нашите опитни мениджъри по продажбите са щастливи да ви предоставят цялата информация и съвети, от които се нуждаете. Предоставянето на най -доброто обслужване и най -търсените продукти е наш основен приоритет.

Гарантирани оригинални продукти

Нашият склад разполага с всички основни марки в спортното хранене и имаме европейско право на дистрибуция за всички марки, рекламирани на нашия уебсайт. Всички продукти се доставят от партньори, които познаваме и имаме доверие и с повечето от тях работим дълги години.

Ние сме тук, за да ви помогнем
Свържете се с нас при възникнали въпроси или проблеми
Национален телефон
Емейл адрес
Как да поръчам
Общи условия
Моят профил
Допълнения
Информация

sales@fitnesdobavki.net

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС

Упражни правата си!